Over ons

Wij zijn Arco, Christianne en Popke.
Goed je te ontmoeten.

Onze missie is goed onderwijs voor ieder kind. Wij geloven in de kracht van de onderwijsprofessional. In de trajecten die wij bieden staat de groei en ontwikkeling van deze professional en het team centraal.

Vanuit onze passie voor leren en ontwikkelen gaan we samen op zoek naar hoe we jou als professional en het team nog meer kunnen versterken. Vertrouwen, verbinding en verdieping zijn kernwoorden in deze samenwerking.

Samen planten we de zaadjes voor een duurzame oplossing.

Arco van Houwelingen

Arco is oplossingsgericht, werkt doelgericht en is in staat strategische te denken en handelen. Hij is een mensenmens en zoekt de verbinding met het team.

Arco benadert vraagstukken vanuit verschillende perspectieven. Hij ziet de grote lijnen en verbanden, maar verliest belangrijke details niet uit het oog. Hij stelt vragen, observeert en luistert. In zijn werk gaat hij het gesprek aan met mensen, zoekt naar krachten in de school en doorziet vrij snel de doorgaande lijnen. Hij werkt planmatig en brengt structuur aan op meerdere niveaus binnen de organisatie.

Zijn kracht is het brengen van rust en stabiliteit binnen een team en in de school. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met leidinggeven aan diverse vraagstukken in een school en/of Integraal Kindcentrum.

Christianne Pronk

Christianne is sensitief, betrokken en doortastend. Ze is een creatieve denker, proactief en proces gericht, zonder het doel uit het oog te verliezen. Ze zoekt de verbinding, is nieuwsgierig naar de ander en gelooft in de kracht van authenticiteit.

Ze bekijkt vraagstukken vanuit verschillende niveaus en perspectieven. Ziet de grote lijnen en verbanden, maar verliest belangrijke details hierbij niet uit het oog. Christianne gaat de diepte in om te komen tot de kern. Ze vertraagt wanneer dit nodig is en gaat spannende vragen niet uit de weg. Ze zet je aan het denken en brengt je in beweging.

Christianne heeft ruime ervaring in het coachen en begeleiden van professionals. Ze heeft brede expertise op het gebied van zorg en ondersteuning en is specialist jonge kind.

Haar kracht is samen met jou te zoeken naar mogelijkheden en aan te sluiten, daar waar de eerste stap tot verandering zit.

Popke Hooghiemstra

Popke is analytisch, sensitief en een echte verbinder. Hij is pragmatisch in zijn aanpak en maakt af waar hij aan begint.
Hij is zeer ervaren op het gebied van Passend Onderwijs en als geen ander thuis in het vak van ib, zorg en onderwijskwaliteit.

Bij hem zijn vraagstukken rond zorgleerlingen en ouders in vertrouwde handen. Hij luistert goed naar ieders verhaal, stelt daarbij analytische vragen, om helder te krijgen waar de schoen wringt en wat er nodig is. Hij is contextueel geschoold en benadert elke situatie vanuit relationeel perspectief. Daarmee houdt hij rekening met ieders inzet en verantwoordelijkheid.

Zijn kracht is zijn persoonlijke benadering en goede afstemming. Door zijn empathie en oog voor elk individu, kijkt hij verder dan zichtbaar gedrag en is hij in staat om problemen om te buigen naar haalbare vervolgstappen.


Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kunnen we je helpen? Stuur ons een berichtje!